torsdag 2 december 2010

Dagvild.

Oj vad tiden bara flyger iväg! Helt sjukt. Jag har glömt att skriva om förra helgen, de är redan snart en ny!
Börjar med att jag va med min bästa vän i Torsdags, mysigt. Det blev Tuna Park, Solning, Mat och Film med Chips o Dipp.. Awesome.


Vaknade upp utan min vän då hon hade åkt till stockholm för att kolla på Globen Horse show med lilla Tove. Jag åkte hem till mamsen, väntade och väntade på att dom skulle komma hem, sen fick jag äntligen gosa med min söta söta lillasyster! Tur att hostan gav med sig denna dag.


Åkte sen hem med syrran för att bara chilla och sova, men slutade inte riktigt så. Fick ett samtal från 734 putte och så åkte vi till Folle på förfest sen vidare till bmb, riktigt kul för att vara en fredag och bmb : ) ! Full som en kastrull vinglade man runt där och shot efter shot blev de, de va lite som vanlgit ;-)
Jag har en syster som tror hon blivit drogad efter lite drinkar och jag själv är en elak syster som vill supa ner big sis och gör typ narr av sig själv. haha jaja de kan ja bjussa på!


På lördan gick vi upp tidigt för att åka till strömsholm Linnea skulle jobba och jag gosa med Astrid, och därefter julbaka, vilket vi inte alls gjorde, jag satt på linneas jobb från 10 till 2 och sedan åkte vi hem, för bakningen vart flyttad till söndagen, tror ni ja va glad då eller ? Bakis som ett svin sitter ( sover ) man på ett golv för att hoppas på lite syskon mys, fan va drygt.. jajajajjaajaja. Iaf


Det blev söndag såsmåningom och ja fick baka, gosa med syster och hälsade på min farmor och farfar. NICE!


Åkte till min älskling på söndags kvällen, och hade en jävla tur att han prata lite med sis för ja hade inte orkat gå till honom från bussen, de va svinkallt och ja hade för lite kläder på mig !! + att jag fick sitta ute och vänta några H på tågförseningar och buss. Fyfan va jag va en isbit när ja kom hem till honom, det blev sängen direkt eftersom ja kom sent hem till honom, men det va mysigt endå! Jätte mysigt, såklart. som vanligt!!!!




Jaha.. Det var den helgen.. Jag kan ge er lite uppdates om denna helg då,
Imorgon åker ja till Strömsholm för att gosa med Aleks. Det ska bli filmkväll någon dag i helgen också med alla bruds, får se om de blir fre eller lör eller sön =).. Tanken min är att ja ska va hos aleks ett tag, men ja vet fan inte om ja kan de, kommer vilja åka till Tim ganska så snart igen. hihi Kärlek övervinner allt, du är allt.




Veckan är skit och jag suger. de va de hejs.