tisdag 29 mars 2011

Hejhopp

Nu har vi vart och fikat hos fam. Löfling. GÖTT! Mätt som fan kan man säga, men då e de ju som de ska.
Timpilimpi började må lite dåligt, så åkte hem, Men nu tror ja nog han mår bra igen efter lite omfamnande ;P heheeeeee


Sitter nu och kollar på 112 Poliser, de e bra, spännande.

Jag har äntligen fått upg om att Tims present har hämtats och betalats. SKÖNT! äntligen kan ja ge min älskling sin pressent, han skulle först få den i  julklapp sen i alla hjärtans dag och nu äntligen haha ska han få den, på fredag ska han få den =) Skojj.. har inte ens sett de själv än. Men har hört att de ser bra ut :)

Nej men fan, har nog inte mkt mer o säga, Imorgon åker ja till strömsholm som sagt.. sköjjsit

Johnny Cash


En Favvo låt, Men dock med dom som sjunger på filmen och inte med J. C..


Now I've got arms
And I've got arms
Let's get together and use those arms
Let's go
Time's a wastin'

I've got lips
And I've got lips
Let's get together and use those lipsLet's go
Time's a wastin'

A cake's no good if you don't mix the batter and bake it
And love's just a bubble if you don't take the trouble to make it

So if you're free to go with me
I'll take you quicker than 1-2-3
Let's go
Time's a wastin'


Now I've got blues
And I've got blues
Let's get acquainted and lose those blues
Let's go
Time's a wastin'

Now I've got feet
And I've got feet
Let's start to walk with a lover's beat
Let's go
Time's a wastin'

You've got me feelin love like I never have felt it
You're full of sugar and I'm think I'm the burner to melt it
Now I've got schemes
And you've got schemes
Let's get together and dream some dreams
Let's go
Time's a wastin'

Lite eftermiddags avskrivning,

Då var kl tjugo över tre, och ni ska bara veta vad klockan går sakta!! Timpilimpi kommer hem om förtiofem minuter.
Har iallafall fått tid hos doktorn nästa måndag, ska bli skönt!
Jag har aldrig haft så ont sån här lång tid, smärtan ligger på hela tiden, det går inte en minut utan att ja känner det, det gör fortfarande mer och mindre ont upp och ner hela tiden, men jäklar när de är som värst vill jag bara gråta, förstå att ha ont i hela kroppen, hela min kropp ILAR, speciellt mina ben och svank, fyfan de här önskar ja inte ens min värsta fiende. ble.
Jag har inte vart ner och boka någon tvätt tid än, jag orkar inte gå ner, har bara legat i sängen hela dagen nästan, va uppe i morse och diskade och plockade lite, men de va inte länge. Har kollat på Walk the line, Faaan vilken bra film! Johnny Cash är min nya idol ;D har inte lyssna på han förr, eller ja jag har ju såklart hört hans låtar men inte lyssnat på dom, men de gjorde jag idag, sjukt bra e han :) Så nu har Elvis en konkurrant ;-)

Jag har iallafall gjort iordning mig nu för att gå på kalas, lite tidigt kanske, vet inte ens när vi ska dit men har man inge bättre för sig så har man ju inte, nu förstår ja verkligen varför Lilla HATAR att vänta på folk. haha IM SO SORRY!!!!!!!!!!


Nu är de OC på tv, sitter och små kollar lite, man kan ju serien in och utantill.. Men den är fortfarande bra ska ja säga.. Julie Cooper är en biaaaaaatch Ryan har Problem hit och dit, Seth är besatt av ´Summer Marissa är med allt och alla och sandy+Kirsten bråkar och blir sams och myser i köket. GOS

Imorgon ska ja åka till strömsholm =)

måndag 28 mars 2011

Godmorgon.

Godmorgon Världen & Mina vänner :)

Det är Tisdag, och jag är redan uppe, det är helt sjukt, kl är inte ens sju på morgonen än ( & jag har redan vart uppe ett bra tag ) fåglarna kvittrar och jag lyssnar på skön musik.
Idag ska jag inte göra speciellt mycket, ringa dr "röthger" (haha) Och så ska jag gå ner i tvättstugan och skriva upp en tvätt-tid, slå in Maggans paket för hon fyller år idag, Grattis, Diska, och åka till Löfling's För att säga Grattis i verkligheten tiill Maggot också ; Hehe..

De va inte mycket det, så vafan gör ja uppe lixom.


Det är förresten ingen bra idé att äta frulle i sängen, säger bara de.




I veckan, eller antagligen imorgon åker jag till Strömsholm, för att träffa Lilla, vi ska på bio & MYSA. Sen ska ja träffa mamsen och min älskade sötaste lilla tjej, Lillasyster Astrid. <3
Sen ska ja träffa madde igen..

Får la se när ja åker till Lilla Heby igen, Tim har jour,de är skittråkigt när han har det!!!!!!

Tänkte förresten hinna träffa Natta också den här veckan :) Det var länge sen.



Finns fan inge mer att skriva, men har inge annat för mig, ska ordbajsar väl lite till..



Åhh föresten, Tim hade laddat hem en dokumentär, om delfiner, så himla Hemskt! att se vad dom där jävla jävlarna gör, Det är ett gäng "jägare" som åker ut med båtar, och ringar in massa delfiner i nät så dom inte kommer någonstans, och så högger dom ihjäl dom, sen drar dom upp alla i båten Högger av fenorna och säljer det och säger att de valar eller vad de är dom säger att de är, (det är farligt att äta delfiner för dom har massa kvicksilver i sig.) Man ser hur stackarna kämpar för sitt liv för att inte dö. -Usch de är så hemskt så hemskt, jag kunde iallafall inte kolla klart på det, fyfan för sånna hemska jävla människor som gör sånt, helt sjukt!! Hur MYCKET blodvatten som hellst, det va blodbad, typ hästviken gånger 6.

Nehej, då va de kanske dags att sluta skriva, för NU har ja verkligen inge mer att dela med mig.
Hejdå.

It's the Life we chose

FYFAAAAAAAAAAN vad ont ja har i min kropp, mest i knäna och magen. Imrgon ska ja ringa till farbror dr, idag vill jag bara ligga i sängen och ha ont.

Aaha, helgen då, i fredags så åkte jag hem från mamsen, det blev en trip på stan och sen kom tim så åkte vi och köpte pressent till Timpens mamssii, sen Hem, Samuel kom förbi, har inte sett honom på så länge,
Först tänkte vi åka till uppsala och gå ut och dricka med dom, men ja kännde inte för de så tackade nej, och efter ett tag gjorde tim också det, så vi sjussade sammi till bussen och sen åkte vi hem till maggan och peter för att gosa lite med en trött Gabriel, tillslut somnade han och då blev de lite fredags mys och film där, när jag tillslut höll på och somna kännde ja att de va dags att åka hem, och hade sån fruktansvärd smääääääääärta i nacken så ville bara bort. åkte hem och myste lite, sen så blev de lördag, lördags morgon mys som vanligt, I LOVE! frukost blev de sen åkte jag och tim till uppsala för att träffa mikaela och samuel, innan dom kom så fikade vi på storken, jäkligt mysigt ställe, bara lite fullproppat.. Åkte och handelade tacos och sen åt vi åkte ner på stan och så blev de bio, nice nice, kom hem runt 2 , blev ´bingen direkt! hah va dötrött..söndagen, vi sov och låg i sängen ganska länge och de va ganska skönt, efter att tim försökt få mig att vilja vakna två timmar så gav ja med mig och vaknade. Tiden gick, och tim drog på fotboll ja va hemma och väntade på frulle, sen när mannen kommér hem så säger han att vi ska åka till M&P för att äta lite istället, GOTT!

Sen blev de pizza bachelorette och film, braaaaaaaaaaaaa

Hejdå pusss