onsdag 6 april 2011

såhär kul har ja just nu




inte så kul va ;-) haha blöhö skulle vilja gå ut, ska ja kanske ta och göra de.!!??

måndag 4 april 2011

update.

Lite updatering bara för jag vill skriva lite på datan, ni vet.. Den sköna kännslan av att bara skriva på tangentbordet, snabbt utan att egentligen tänka på vad man skriver.. den känslan e nice haha i fingertopparna ;P


När ja va på stan idag så köpte ja nya dusch draperier, lila,vit och svart randiga. fina, så va ju tvungen att byta ljusstakar och blomkruka också när ja kom hem , ser ur som ett helt nyss badrum, hehe ;-)
Sen köpte ja hårfärg för min utväxt som frida ska lägga i imorgon efter hon vart på praktiken, fan va kul de skulle va om man hade gått frisör skola som hon gör!
Sedan köpte ja en foundation, för min är helt enkelt för jävla brun!
Och sen så köpte ja en HDMI sladd för ja hade sönder den gamla.
Och sen så tror ja inte ja köpte nå mer ? eller.. hmm. neeeeee? tror inte de.. Nej gjorde fan inte de, men hittade en GRYYYYYYYYYYYYYMT snygg tröja på Kapahl vet inte hur de stavas.. En vit lite finare tröja med tunnt tyg, kan tänka mig att den vore jävligt skön att ha på sommaren! blev kär i den!
Och så hittade ja ett par sjukt snygga skor på MS?? tror ja de heter, Tims kompis affär, men fanns inte i min storlek :'(
Och så va de miljoner saker till ja ville ha, men ja har ju inge jobb så då får man tydligen inte unna sig fina saker, köpte förresten visst en till grej, ja köpte solglasögon, mycket behövligt nu när solen kommer mer och mer, fick ett par snygga av syrran när hon kom hem från usa, ett par gröna, men dom har typ gått sönder, dom är vinda tyvärr, innan ja ens hann använda dom:( vet inte va som har hänt med dom, tråkigt. men fick mig ett par snygga pilotbrills!! Likielikie.

Jaha, och så är de väl snart dags för mig att börja övningsköra igen, ska börja åka med Tims mamma och pappa, det är väldigt snäll och uppskattas ALOT. Så förmodligen har ja körkort snart, bara papprerna har gått igenom så är de bara att köra, och så är de bara att börja plugga, skulle ju vara lite skämmit att dom är snälla och åker med mig så pluggar ja inte, lite egoelakt, så I WILL STUDDY! Ser faktikst fram emot de, äntligen lixom!

10 fyller Natta år, vet fan inte va ja ska köpa, hon fyller 20..
11 Fyller Tim år, och ja vet vad ja vill ge, och hoppas de går! aaaaaaannars,har ja ingen som hellst aning om va den lilla rackaren ska få! hmm..
Seeen fyller ju jag 20 i sommar, ska nog börja fundera på vad som ska hända då. hoppas verkligen på att de blir fint väder för ska ha tält uppsatt hos mamsen och mattias med släkt och vänner iallafall.. Om man börjar önska redan nu så kanske de faktiskt bli sol =)

Jaha nehe, känns som denna vecka kan bli bra, ja känner på mig det! wii






aha va ska man säga nu då.. Tim la sig i sängen och somnade diirekt, fattar inte hur man kan göra det, de skulle vara så jävla skönt om man kunde göra så. lägga sig i sängen blunda och somna lika snabbt, får fråga honom hur han gör ! Tror iof bara de e killar som kan sånt, vi tjejer kan, men bara  om vi är jävulskt trötta;-)

vill ni höra vad ja ska göra imorgon? (tisdag)
Ja ska gå till wärdshuset igen för chefen e hemma igen, och sen så ska ja ringa till assistansen här i heby komun. vill verkligen inte jobba där verkligen inte, gråtar typ av tanken, men får ja inge annat, så är de väl sånt man får ta, jävla skit heby, typ. eller jävla skit sofie som inte har körkort och kan börja jobba på abc :/ GAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
iaf ska ut och gå, kolla hur de känns i benen, och sen ska ja vänta på att frida kommer från praktis så ska hon färga håret på mig som ja har lovat att hon ska få göra, sen kommer väl timpi hem, då blir de mat sen ska han på träning och ja ska bara tjilla i soffan som fan :)

Nu ska ja kolla på walk the line, för ni känner ju mig, ja kan kolla på samma film miljoner gånger, ja är ju en jävla amerikanare! ;-) eller hur lells .. PUSS på dig.

HEJDÅ

Monday?!

Neeeej det e Fredag hela veckan;-)

Idag va det pest och pina att gå upp! FYFAN säger ja.. Kan verkligen inte förstå varför, men jaha så va det iaf!
Hade tid kl 2 hos Dr. Tejne, han vet inte riktigt vad de e för fel, fick en tid för att runtga ryggen. Det va bra, hoppas jag inte får vänta allt för länge på en tid nu bara..
Natta&Kimmy mötte upp mig vid stan så gick runt lite där fikade och gick runt lite till, hörde en gammal gubbe som frågade en man i butiken om han kunde hitta på nån karta vart hans gata var, men det fanns inte någonstans, vet ni vad som hade hänt?? Den där stackars lilla gubben hade glömt bort var han bodde. Han visste verkligen inte, han sa hela tiden "det har aldrig hänt tidigare" nej stackare!!
Haha

Nu har jag kommit hem, har ont i rygg och ben nu efter att ha traskat runt på stan i timmar, harätit en riktig god middag, kyckling röra m bulgur salad sjukt gott vare!
Nu väntar ja på bachelorette som e rätt bra:)

Hejhejdå