lördag 16 april 2011

sådärja

klockan tikkar på som den ska, kl är "redan" 10 i ett. Dagen har ju precis börjar och ja har redan vart vaken i 6-7 timmar, lycklig tjej ? njae, hade ja kunna suttit ute och sola hade de inte vart helt fel kan ja säga=) Men de har ja inte har ingen balkon och ingen rolig människa ja ska gå hem till här i jävla heby, heby suger (:

Jag dricker Kaffe istället för att ta mig någonting att äta såhär i småtimmarna ;) haha de blir ju lätt att man tar en macka då och fil då och kanske lite glass då osv, fan man blir ju fet, haha skoja nej men de är faktikst sommar snart och skulle tycka synd om tim om han ska behöva gå och visa upp en lite knubbis till tjej ;-) Men gud så mjukt och skönt de skulle va med 50 bilringar  HÖHÖÖÖ

ja försökte lista ut hur lång tid de tar för tim att komma hem igen, men de går inte, för ja har fan inte nån aning om hur länge man åker den där jäkla båten, 3 timmar? en timme? två timmar? ja bra fråga.. En sak är iallafall nästan säker och de är att han kommer va onykter när han kommer hem, kan ju faktiskt bli kul i sig, ett ta.

Kl 4 ska ja kika på fotboll, Ja älskar fotboll min nya älsklingssport, SKOJA! nej enda andledningen till att ja ska gå och kika på de är för att ja har absolut ingenting bättre för mig, och ska ja sitta i lägenheten ända till ikväll kommer ja ju bli helt jävla galen, och de vill ja inte bli..
+ att det bara går skit på tv så vafan gör man får lyssna på musik och skriva av mig här kul för er ;) eller..

mhm va ska man berätta mer för spännande då? Finns ju ingenting att skriva om när de inte händer någonting och när man bara sitter i en lägenhet dagarna in och ut.. skulle kunna åka nånstans, men som ja har sagt i tidigare inlägg så har ja inte den orken eller lusten just nu. Tråkigt nog.

Home is wherever you are

Jaha igår trodde jag att jag inte kunde få ondare än vad jag hade då, men idag vaknade jag kl 7 av att ja hade så jävla ont! Efter några härliga försök ringde älsklings klocka,kl8, så då gick ja upp med honom och käka frulle, han ska till ålandsgränsen och spela fotboll, eller nånstans ska han iaf, båten över till åland ska dom iaf med efter matchen;-) .. Han har åkt nu, så sitter och kollar på Disneydags, ariel är det just nu, LIKE!!

Och jag skulle så gärna vilja ha en kompizz här nu just idag, skulle behöva prata avmig och ha mysigt med en bästa vän, Lilla, Dig Saknar jag!!!!!!!


Jaja nu ska jag dricka kaffe heråhh

torsdag 14 april 2011

Min tur?

Fan alltså jag blir så jävla irriterad!!! Det är klart att de händer mig, åkte till Sala lassarettet för det va dit ja hade bestämmt att gå med min doktor, när jag väl kommer dit hittar ja knappt och går fel fleraggr inte nog med det utan är ja kommit rätt så visar det sig att det är helt fel iaf! Jag ska tydligen vara i Västerås och göra en MSR och IIIINTE i Sala, hinner ju såklart inte till vås på 10 min så fick boka om till nästa Torsdag, jag ska alltsågå en vecka till med värk och helvette, värre och värre blir det, bara jag som råkar ut för klant fel!! Har iallafall fått reda på att jag kan bli sjukskriven fast jag inte har något jobb. Toppen!!

Imorgon kommer familjen, tänkte bjuda på paj eller kött och ungspotatis..!? Vet inte än :)

onsdag 13 april 2011

Hej Älsklingar !

Tänkte pynta bloggen med lite bilder ;-)

Halsbandet som Tim fick av mig =) Våra namn är framsidan och Jag älskar dig på baksidan.






Timmen fyllde ju år 11 April, Så pyntade dörren..



Lite blommor i köksfönstret..

Lite mer blommor och pressentkort han fick..

 Och så fick han en cool grej av hans Familj, Cykel ringklocka med handtag och med shottglas i, riktigt ruwlig!








Det va de!!
I måndags slog de till i ryggen igen, jag fick så jävla jävla jävla ont så ja visste heeeeeeeeeelt seriöst inte vad ja skulle göra eller ta vägen, när ja skulle gå och lägga mig så höll ja på att dö, när man ligger i sängen känner man lite extra hur ont man har. Det sitter fortfarnade i, jag kan Gå, men de är ingenting ja hellst gör, att försöka böja sig är bara riktigt dumt att ens försöka, kan sätta mig i soffan och på en stol och sådär, men inte böja mig ner om ja tappar nått på golvet osv. aa men ni fattar!! Imorgon ska ja iallafall till sala sjukhus och få bli röntgad, fyfan säger ja om dom inte hittar någonting, då vet ja inte va ja ska göra, för min doktor vet inte va han ska göra om dom inte hittar någonting där, de enda "bra" ja får av han är värktabletter som ja blir helt nerdrogad av, så ja vet egentligen inte hur bra de är. dom hjälper mig att somna iaf, för man blir helt slut av dom! Jag som skulle träffa Lilla i tisdags :( Fick verkligen dåligt samvete, men de va inte läge att sitta på buss eller tåg i 2 timmar med den värken ja hade tyvärr...

På Fredag kommer Min Familj hit och firar Tim för det passade dom bättre, fika hela veckan lång :) haha GÖTT! Får se om jag följer med dom hem då eller om syster sover kvar här och att ja åker med henne hem eller om ja åker i veckan, u never know, Tim åker till åland och spelar match på Lördag, och vad ja har hört så blir de en hel del öldrickande på vägen hem, så vettesjutton om jag orkar vara hemma när han kommer hem, blir så irriterad när han däckar eller är allmännt svinfull på kvällen / Natten och jag bara är trött och nykter.. de kan iof va kul ett tag, sen kan han ta sitt pick och pack och sova på soffan ;) TYp.

Jaha, jag har lite bestults ångest, vet inte om ja ska ta mig i kragen och gå ut och gå, trotts att ja har ont, bara för att få lite frisk luft som ja känner att ja skulle kunna behöva.. eller vara kvar hemma och sitta och ruttna, som inte heller är bra, för de  gör verkligen inte saken bättre,


Och ja jag vet, jag klagar bara över min rygg hela tiden, men de är de enda som händer i mitt liv just nu, och de gör så ont så de är svårt att inte skriva om de ;P hööhöö

Men nu orkar ja inte skriva mer, Hej då älla nära och kääääära

måndag 11 april 2011

I'm The best that ever happend to me!

If anybody asks you who I am
Just stand up tall
Look 'em in the face and say


I'm that star up in the sky
I'm that mountain peak up high
Hey, I made it
I'm the world's greatest
I'm that little bit of hope

When my back's against the ropes
I can feel it
I'm the world's greatest