lördag 12 mars 2011

Hello people!

Pojkvän klagar på dålig uppdatering haha så gör ett försök till ett inlägg..

Vart ska man börja då!?
I torsdags åkte jag till Uppsala för att mysa med Lajnos i Emsalisas lägenhet, sov kvar, vi lanade för fullt!! skojj. Blev onlinepizza;) och sex and the city! MUMS.på fredan chillade vi mest :-D åkte hem kl ett och inväntade My love, myste lite med han, åkte hem till svärföräldrarna en sväng..sen blev det till att åka å kika fotboll, tims lag spelade, och domsög så åkte hem och käka pizza istället :) blev film med mys! Bästa som finns!!!

Nu är det lördag solen skiner i h jag e på bra humör. Ska åka till vås för att ha lite mamma dotter mys. Sen blir det till att åka till Strömsholm, mysa lite med lillsyrran! & ikväll ska vi fira ingen mindre än Alexandra Löfstrand, får la se hur kvällen slutar :)

På söndag har ja o big SIS bestämmt oss för att gå upp tidigt för att gå ut och gå senare ska jag leka med Madde SKOJ! Sen får vi se om jag sover kvar en natt till eller åker hem, får sån pojkvänns längtan på söndagar så det e hellt sjukt!!!!!

Det va allt för mig puss hej

måndag 7 mars 2011

Dancing shoes!

It's so nice to see you, can we sitt and talk for a while.
Checkmate on my shoulderI'm tired of this win or loseWell I'm no knight in shining armor
But I'm no pair of dancin' shoes
I'm no pair of dancin' shoes



Jag är gladare än vanligt idag! Och det känns ovanligt bra, just idag!
Helgen var fullspeckad, I fredags kom mina kära fina älskade vänner, det va så mysigt att ha dom här! LOVE
Och i Lördags va det inflyttningsfest hos Morte, Innan de kom Jack och Trees hit för lite mat och för dricka, det va skojssit, sen blev  alla 4 dyng packade och igår va den värsta söndagen ja vart med om, jäävlar va dåligt ja mådde, vaknade tidigt och gick upp, men inte långt efter förstog ja att det inte va någon mening för mig att va vaken så gick och la mig igen, sen väckte tim mig och mös lite, då mådde ja helt okej, så gick upp för att äta, och efter de mådde ja lika dåligt igen så slängde mig i sängen och somnade om, blä! sen kom tim och väckte mig igen för att mysa, och de va väl inte direkt va ja ville men va hellst tyst för de va för jobbigt att prata så han fick ligga där o gosa medans ja inte gosade ett j'kla dugg haha, iaf somnade väl om tessan o jack drog och tim tog disken som han hade gått och svurit om att han inte skulle ta, De va sweet hihiiiiiiiiii. Sen blev ja väl bättre och bättre, och när de va dags att sova så va ja inte alls nå trött, blev lite solsidan och sen kunde ja somna, trött som fan i morse sov till kvart över 12 tror ja tills Lilla L ringde och väckte mig, de va bra gjort annars hade ja väl sovit hela dagen och då blir de liv i helvettet när tim kommer hem och ser de...

Nu är det dags att söka jobb på internet som egentligen är sjukt världelöst, men men de e alltid nått!!!!

Först ska ja vila magen som inte är heelt OK idag.

tJING tJING!