lördag 22 januari 2011

LoveDroug

Det är 2011,
Jag fyller 20 i sommar, Jag har fortfarande världens bästa pojkvänn, Jag jobbar, Har världens bästa familj, Och jag mår hur bra som hellst. Detta år kan bara bli bra!

Just nu sitter jag ensam här hemma i lägenheten i Heby, Tim är på B-station och partar på.. Han kommer väl hem full som en kastrull  skulle jag tro. Men de kan ju bli kul, själv har jag sjukt tråkigt, tur det går filmer på tv ikv, Amercas Sweetheart's just nu, Den verkar riktigt bra.

Har även hunnit pröva alla kläder här i lägenheten och gjort test sminkningar, kulkul, önskar jag hade ett nagelkitt här, så man kunde förlänga naglarna och måla på nå snyggt! Men icke sa nicke det är hemma hos mami..

Imorgon blir det en prommis till B-stationen för att hämta bilen och sen antar ja att vi bara ska chilla, lite senare så blir det till att träffa natta och matte, skojsit har inte träffat dom sen i sommras!!!!!!!!!! hur sjukt!


På tisdag för ja min riktiga lön, första riktiga lön, har ju som sagt bara svart jobbat hittils ;-) Det känns bra. Synd bara att man måste ge mamsen lite pengar och kanske spara lite så man har sen längre fram.

Men just nu vill jag bara beställa en resa och vara borta länge länge! fan. vill inte vara här!!!







Sen ska ja göra någonting som kommer chocka ALLA men det kan jag inte skriva ut här, för då kommer de aldrig ske, men ni ska nog få se;-)

OCH NU VILL JA ATT MIN ÄLSKLING SKA KOMMA HEM JAG HATAR ATT VARA SJÄLV!