torsdag 17 mars 2011

Vet ni..?

Efter jag städade kom VÄRLDENS huvudvärk, tror jag tuppar av snart..

Fakk off alla skit saker!

Mitt Liv i Heby..

Igår var en härlig dag, sol, träning och mys med baby, idag är de inte allt för mycket sol och inge varmt!
Får se om de blir träning, tror så, fast lite senare =)

Idag är de storstädning som står på schemat, skoj?nej. Men sånt som måste göras. Men de gör ja gladerligen idag för har ingen lust att gå ut, och finns inte så värst mycket annat att göra här i lägenheten.
Ja har precis käkat, pyttipanna, bacon och ägg, dömätt nu!!

Den nya serien Off The Map, rekomenderar att se den, grymt bra (: Jag & Tim Ligger varje kväll och kollar på de.


Imorgon kommer min Familj, Mamma, Mattias, Linnea & Astrid, vi ska över till Löflings för att äta middag, ser verkligen fram emot det! Har längtat hela veckan..
Det blir:
                * Kräftor & hembakat Bröd
                * Inlagd Sill & Potatis
                * Paj
                * Vårrullar

Det låter inte helt fel de!!


Nu är ja tom på ord, Så ska ta tag i städningen nu, Hörs då.

onsdag 16 mars 2011

Hej solen Hej våren Hej Happydoodle;)

Doodle är mitt nya favorit ord, TAGET av Min käraste Lilla Linnea, som alltid kommer på roliga ord som ja sedan snor hihi..

ALLAFALL, fan va fint väder det ääääär. Det är så skönt att vara ute så idag blir det tre prommisar, med lite hopp om att ja ska få färg i ansiktet eftersom ja inte kan sola ansiktet i solariumet..

Dagens plan va att gå upp när Tim åkte till jobbet, eftersom ja numera sover bort hela dagarna, sover längre än vanligt, de är som om ja har sovsjukan igen hehe.. Men aa så blev det ju icke, ja vaknade kl 10, kollade på telen och hade tre missade samtal och hundra (ca) sms som väntade på att läsas hade inte hört ngt, inte konstigt när man har ljudlöst på, iaf de va en kär pojkvänn som hade försökt få liv i mig som ja sa att han skulle, Vi gör ett nytt försök imorgon, lika bra att ja går UPP UR SÄNGEN innan Tim drar till jobbet, annars blundar ja så fort ja hör han sätta nycklarna i låset..



Nu ska ja diska och städa innan jag går ut, min pojkvänn ska få stryk när han kommer hem för han är en jävla skitgris. JAJA

HEJSSVEJS alla ddoooodles. ;-)


föresten, måste tillägga att min mage suger åsneballe(också taget av Lilla hiihh) Snart åker ja till sjukis och går inte ifrån förns dom säger vad den har för fel, har ont i magen dagligen, ibland mer och ibland mindre ont, spelar ingen roll, de gör ju fortfarande ONT.. JaJa hejdåhej,

söndag 13 mars 2011

Scrapidoodle

Hej och Hå!

söndag söndag härliga söndag!! NEJ Hatar söndagar, den har vart seg alla har v art bakis och ja har vart gyper till ja somna och så blev ja väck och så började de igen, nu ligger alla och sover så passar på att sätta mig vid datan, ska lyssna på musik och skriva ut lite bilder och texter till Astrids scrapbok :) så den blir klar nångång, hhihi

Igår firade vi aleks, hon fyller 19, imorgon.. blev utgång och dum som ja e så använder ja pengar ja inte har. hehe ja de e lite så ja jobbar nu för tiden BLÖÖÖ.


kirrade mmina naglar idag, hemma, själv, blev sådär, får göra om dom imorgon innan ja åker hem..
Iidag skuella ja träffa madde men ett ja hade ingen sjuss och två hon hörde inte av sig och inte ja heller så de blev inge, hade egentligen inte tid helller, fast ja gärna skulle vilja träffa henne!!!

Imorgon ska ja upp tidigt och plocka fram frulle och tända ljus och göra morgon mysigt i vardagsrummet innan alla går upp, de vill säga till mamma och mattias och astrid för linnea börjar jobba kl 7 och erik drar till skolan =)
MYSIGT!

OCH JA LÄNGTAR TILL NÄSTA HELG DÅ MAMSEN OCH MATTIAS, ELLER JA FAMILJEN KOMMER OCH HÄLSAR PÅ MIG OCH MIN KÄRA MAN, OCH HANS FAMILJ!! Riktigt mysssssssans ska de bli =)


Nu ska ja leta efter lite texter hejpa