söndag 13 mars 2011

Scrapidoodle

Hej och Hå!

söndag söndag härliga söndag!! NEJ Hatar söndagar, den har vart seg alla har v art bakis och ja har vart gyper till ja somna och så blev ja väck och så började de igen, nu ligger alla och sover så passar på att sätta mig vid datan, ska lyssna på musik och skriva ut lite bilder och texter till Astrids scrapbok :) så den blir klar nångång, hhihi

Igår firade vi aleks, hon fyller 19, imorgon.. blev utgång och dum som ja e så använder ja pengar ja inte har. hehe ja de e lite så ja jobbar nu för tiden BLÖÖÖ.


kirrade mmina naglar idag, hemma, själv, blev sådär, får göra om dom imorgon innan ja åker hem..
Iidag skuella ja träffa madde men ett ja hade ingen sjuss och två hon hörde inte av sig och inte ja heller så de blev inge, hade egentligen inte tid helller, fast ja gärna skulle vilja träffa henne!!!

Imorgon ska ja upp tidigt och plocka fram frulle och tända ljus och göra morgon mysigt i vardagsrummet innan alla går upp, de vill säga till mamma och mattias och astrid för linnea börjar jobba kl 7 och erik drar till skolan =)
MYSIGT!

OCH JA LÄNGTAR TILL NÄSTA HELG DÅ MAMSEN OCH MATTIAS, ELLER JA FAMILJEN KOMMER OCH HÄLSAR PÅ MIG OCH MIN KÄRA MAN, OCH HANS FAMILJ!! Riktigt mysssssssans ska de bli =)


Nu ska ja leta efter lite texter hejpa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar