tisdag 22 mars 2011

Tänk alla famnar ja lämnat, i längtan till dig.

Det är Tisdag, det känns som om dagarna bara susar förbi igen, som vanligt när det är sol och värme ute, de är så härligt! Idag ska ja ta en promenad sen ner till gymet, som jag verkligen inte vill ´till, vet inte ens om ja borde gå dit, de hugger i rygg och mage på mig, fick det ifrån gårdagsns gym. men får väl helt enkelt bara ta de lugnt bara.. Sen ska ja hem och fixa till mig för att sedan åka till Västerås och Träffa madeleine äntligen efter många om och men och omplaneringar, IDAG ska vi ses, haha..

Jag tänkte va i västerås idag och imorgon sen tänkte ja åka till Strömsholm, där tänkte ja hälsa på LL Aleks och mamsen och mattias. Sen på fredag förmiddag tänkte jag åka hem till min kära älskling igen. I helgen kommer Samuel hem, eller han kommer hem på Torsdag, så de kanske blir lite party i helgen, dock utan alkhol för mig, men de är lika kul för de, känner ja.

Ne hurriniini nu ska slösa min världelösa tid på någonting annat.

måndag 21 mars 2011

DÅ har klockan hunnit bli lite mera, jag har hunnit med lite mer, och fått reda på en massa saker än för några timmar Sen :)

Jag vet t.ex. att jag faktiskt hade "lipat" mot Tim, sjukt läskigt faktiskt för jag drömde att den jag var rädd för gjorde så, och det känndes att jag hade gjort något i sömnen men hade ingen aning.. Tim sa att jag såg läskig ut, och jag vet nog hur ja såg ut, så håller med..

Jag har kolla på en film
Jag har diskat
Jag har lagat mat
Sen diskat igen
Jag har städat vart ute och gått och så har jag vart på gymet i två timmar.
Nu har jag pissjävlaont i rygg,nacke och huvud..


Herråå

Godmorgon,

im my äääs!
Har sovit som en jävla kratta inatt. Mardröm efter mardröm, alltså fyfan. Hatar mardrömmar. Sen haha vaknade ja av att Tim väcker mig och frågar mig vad ja håller på med, Ingenting svarar jag såklart och så vänder ja mig om och kollar på tim och så säger han Du lipar åt mig ju varför gör du de mitt i natten, så visade han hur ja gjorde haha och nu när ja tänker på de så kan ja säga att de ser så jävla kul ut när han gör sådär så ja dör. & ja vet inte om de va han som prade i sömnen som han faktikst brukar göra, eller om ja faktiskt lipade i sömnen ( isåfall va de nog ja som va the evil i min dröm för den gjorde ngt liknande.. )
Anyway, efter att ha vaknat livrädd hundra gånger så gav ja upp kl 7 i morse och la mig och kikade på lite avsnitt av vänner, halv 8 gick ja upp för ätt äta frukost och kolla på vakna med the voice, Sitter nu i soffan och hoppas på att solen ska visa sig så ja kan gå ut på en promenad för att fördriva tiden..

Påtal om de, så ska ja ta och ringa Dr. Dess också för ja är 99% säker på att ja har urinvärksinfektion, de gick upp för mig igår och ja tror ja har haft det i en månad ca. lite längre.. Så de eär nog dags att kolla upp det.


Igår var den härligaste söndagen någonsin, Jag och tim gick upp runt halv 1 tror ja, och så "dukade" ja fram en stor härlig frukost, tände ljus och ropade upp Timpi, Efter de blev de lite TV och mys sen en prommis på det, Sjukt vad skönt det va att vara ute i solen, Love that!! Sen drog vi ner på fotboll, som sög och det va kallt så åkte hem i första halvlek, Tim åkte ner igen och kollade klart, hans lag vann såklart, haha va nog iof bara tur, ryktas om att dom suger!!!!!! Själv tog ja tag i disken och vips så kom han hem och de blev mat massage dusch mys och film Sen sängen, Den dagen kan man ju  inge annat än att gilla =)

På tisdag ska ja åka till vässan, åker hem på onsdag kväll igen och på torsdag kommer samuel hem , ska bli riktigt nice att träffa honom igen, har ju inte sett honom sen någon dag efter julafton, wiiihihihihiiiiiiiiiiiiiiiie

HEJDÅ