lördag 6 november 2010

Lördagskvällen is over,

Då var helgen snart slut, har väl väntat med de bästa till sist, som är imorgon, då ja får träffa min fina pojkvän igen! SOM JAG HAR LÄNGTAT!! Som ett litet barn på julafton.

Idag vaknade jag tidigt, 10, plockade lite i lägenheten, kl 11 ställde jag mig i köket och lagade lite mat, köttfärsås som vanligt, lätt och gott. Runt halv 12 kom väl syster hem igen, ( hon åkte iväg igår och drog på "äventyr" ) Då blev det frulle och lite eller mycket korttagning, tråkigt nog är alla roliga kort på henne kamera och den har hon med sig, så jag får helt enkelt vänta med att visa er min fina sida hehehehe... Tim, bli inte avskräckt när du ser bilderna är du gullig.

Sen blev det en tur på stan, Ja Erik & Linnea, Erka köpte sig ett vinterställ, sniggt. Köpte ut biljetterna till Bion sen for vi hem till lägenheten igen. Erik och jag käkade lite, Linnea åkte till strömsholm för att fixa stallet och göra iordning sig för utgång på wq, JA VILL MED DIT! Men inte för att dricka och inte för att gå ut, mest bara för att få träffa folk man inte sett på länge. Det hade vart skojjsans. Men Men har haft sköjj med lillebror här i vässan istället, eller jaa.. iallafall från kl9. för innan de, blev ja lämnad här, själv.. Tråkigt nog.

Åt iallfall spicy, jag älskar spicy, skulle nästan kunna skriva ett helt inlägg om hur gott det är! maha.. Sen blev det Bio, Due Date som sagt, och den va as bra. sjukt rolig! Rekomenderar den actually.

Påvägen hem från the city blev vi stoppade av farbror blå, jag sjussade Erik på cykeln och de fick man tydligen inte göra. Deras kloka ord löd såhär: "Ni får inte sjussa på cykel, för om ni ramlar och slår er, gör ni illa er" NEHE??! gör vi illa oss om vi ramlar och slår oss? det var som fan. Ajja, det va ju tur att vi inte gjorde det varjefall. Så det blev en vandringstur, som tog extra lång tid, EN KVART tar det ju och gå ;-)..



Nu hoppas jag att min älsklings gäster inte är kvar så ja kan cama med honom igen!! Det känns NÄSTAN som om vi skulle va med varann, jag tittar på honom , och han på tvn, det är som vanligt. Puss på dig babyboy.

Herrå <3

fredag 5 november 2010

Syskon - helg.

Då var det äntligen fredag, har aldrig längtat så mycket till en helg som den här veckan. Helt sjukt faktiskt.. Det var sista jobbdagen idag, soft. Jobba ensam och de sög rätt så rejält! Men fick i allafall sluta tidigare, sen blev det barnkalas, min lilla August fyller hela 4 år idag :) GRATULATIONER TILL DIG MIN ÄLSKLING. tååårta, blev lite som kvällsmat för mig.

sen blev det lite matshopping, måste ju ha någonting att äta när lillebror är här, haha!


Sen blev det oc, tjillll.


Just nu sitter jag och Erik och kollar in i data skärmen, har en mutttjurig syster som sover, skönt! Det är väldigt kul att du är så glad hela tiden. Hoppas ni hör ironin i den meningen!!!!!!

Imorgon ska ja å lillebror ner på stan, och kika på en vinter outfit till lillen.. Sen ska väl han vidare o göra nå annat, kan inte va kul att va med stora syster en hel dag, höhö hoppas ni hör ironin i de med ;-)
På kvällen blir det bio för våran del, Due Date, sen blir det Spicy hot, som kan vara det godaste någonsin! Sen längtar jag tills på söndag, för då åker jag till min älsklingspojkvän och myser. Det var fööör länge sen jag såg honom!

Ne nu ska ja göra nå annat,

purr.

torsdag 4 november 2010

Höst.

OKej, äntligen sista dagen på "jobbet" imorgon!! Ska bli skönt.. Jobbar dock själv imorgon och det suger lite extra.. suck!


Imorgon är de freeeeedag!!! igen : )  Ska hem till Lisa & Magnus för att fira lill kizen som fyller hela 4 år, Big boy now. tur vi får 2 nya småttingar snart tihiiihi. Fan va ja längtar..




Och sen på lördag, ska ja ha lite syskon mys med lillebror, det blir bio, Due Date, skojjsi. Innan det blir de spicy som kan va de godaste ever. Myspys.


på söndag åker lillpojken till mamsen igen i guess och jag åker till min saknade saknade saknade älskling.
Mami & Mattias åker till BB på Måndag, spännande o se om pluttan kommer då eller ej. Vill se Henne.. NU.


Veckan består av noll planer, eller en liten plan; söka Jobb. Och juste, ja tänkte väl kanske börja plugga lite teori så ja får de jävla körkortet nångång, det behövs! Spec om ja nu kanske skulle få ett jobb i Heby, Sala eller Uppsala. Tim tycker inte om att köra tråkigt nog. eehheeee.


Ja nej men de va väl de. Har väl inge spec att dela med mig med här, som vanligt.




Eller juste, ja ska klippa mig snart, eller darlings lillsyrra ska göra de, spännande. De blir lite annorlunda mot va ja har nu, men de blir nog bra, i hope. Hoppas du inte tycker min ide suger bara baby boy ;-)..


HEJDÅHEJDÅHEJ.

onsdag 3 november 2010

Baby Hurricane

Jag drömmer hemska drömmar. Och sover inte så värst bra.

Förövrigt mår jag sådär..
Illamående DAGLIGEN! och har ont i magen till och från, Och juste jag är trött hela tiden, (nog för att ja alltid är trött,men de här är nå annorlunda) suck.

Idag va de kneeg igen. Städa lägenhet+kratta löv, lovelife?! DYblöt om fötterna från morgon till kl halv 4, + att överkroppen va dyblöt hela förmiddagen. Hoppas inte man blir sjuk iaf.

Det är alltså en dålig dag idag, riktigt dålig!

Snart snart snart kommer lilla bebisen :) längtar faktiskt, ska bli kul att se hur hon ser ut, och jag hoppas verkligen förlossningen går bra och att hon mår bra när hon kommer till världen.

Men nu måste jag lägga mig ett tag tror jag.. Får ligga och vänta på att min älskling ska ringa mig sen.
Bästa delen på dagen, de är när han ringer mig.

Jag Har Världens Bästa Pojkvän <3

tisdag 2 november 2010

Love Of My Life.

Ny vecka nya tag?
Höstlov=Lövkrattning.. tråkigt men lönsamt!

Saknar min älskling mest av allt. Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig!

Imorgon ska vi jobba själva, alltså utan felix, jag aleks och linnea. CHILL!!
Nej fan har nothing 2 write.