lördag 16 april 2011

sådärja

klockan tikkar på som den ska, kl är "redan" 10 i ett. Dagen har ju precis börjar och ja har redan vart vaken i 6-7 timmar, lycklig tjej ? njae, hade ja kunna suttit ute och sola hade de inte vart helt fel kan ja säga=) Men de har ja inte har ingen balkon och ingen rolig människa ja ska gå hem till här i jävla heby, heby suger (:

Jag dricker Kaffe istället för att ta mig någonting att äta såhär i småtimmarna ;) haha de blir ju lätt att man tar en macka då och fil då och kanske lite glass då osv, fan man blir ju fet, haha skoja nej men de är faktikst sommar snart och skulle tycka synd om tim om han ska behöva gå och visa upp en lite knubbis till tjej ;-) Men gud så mjukt och skönt de skulle va med 50 bilringar  HÖHÖÖÖ

ja försökte lista ut hur lång tid de tar för tim att komma hem igen, men de går inte, för ja har fan inte nån aning om hur länge man åker den där jäkla båten, 3 timmar? en timme? två timmar? ja bra fråga.. En sak är iallafall nästan säker och de är att han kommer va onykter när han kommer hem, kan ju faktiskt bli kul i sig, ett ta.

Kl 4 ska ja kika på fotboll, Ja älskar fotboll min nya älsklingssport, SKOJA! nej enda andledningen till att ja ska gå och kika på de är för att ja har absolut ingenting bättre för mig, och ska ja sitta i lägenheten ända till ikväll kommer ja ju bli helt jävla galen, och de vill ja inte bli..
+ att det bara går skit på tv så vafan gör man får lyssna på musik och skriva av mig här kul för er ;) eller..

mhm va ska man berätta mer för spännande då? Finns ju ingenting att skriva om när de inte händer någonting och när man bara sitter i en lägenhet dagarna in och ut.. skulle kunna åka nånstans, men som ja har sagt i tidigare inlägg så har ja inte den orken eller lusten just nu. Tråkigt nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar